Ny våbenbekendtgørelse

- Vigtig information for alle medlemmer

Medlemmer der ikke har våbenpåtegning til egne våben, og som ønsker at benytte våben i skytteforeningen skal godkendes, for lovligt at få overladt et våben, som tilhører foreningen eller et medlem af foreningen (Nye skytter kan skyde 4 gange inden de skal søge SKV6).

Det får betydning for vores medlemmer, der ikke benytter eget våben, og som er fyldt 15 år, da de skal godkendes af politiet på en SKV6, for lovligt at få overladt et våben, som tilhører forening eller et medlem af foreningen. Det at være medlem af en skytteforening kræver ikke godkendelse, hvis pågældende ikke ønsker at få overladt våben.

Hvornår skal du have en SKV6-godkendelse?

• Hvis du er medlem af skytteforeningen, og er fyldt 15 år, og ønsker at skyde i foreningen.

• Hvis du har jagttegn og/eller våbentilladelse

• Hvis du er SKV1-godkendt igennem en anden forening

• Hvis du er SKV2-godkendt igennem en anden forening

• Hvis du er SKV3-godkendt igennem en anden forening

• Hvis du er SKV6-godkendt igennem en anden forening

Hvornår skal du ikke søge om en SKV6-godkendelse?

• Hvis du ikke er medlem, men ønsker at prøve skyde i foreningen

• Hvis du er medlem, men ikke ønsker at få overladt et våben

• Hvis du er SKV1-godkendt i foreningen

• Hvis du er SKV2-godkendt i foreningen

• Hvis du er SKV3-godkendt i foreningen

De medlemmer der skal bruge en SKV6, er selv ansvarlige for at få den søgt rettidig. Det gør man på følgende måde. Du kan downloade SKV6 formularen via dette link – udfylde og underskrive den, hvorefter den scannes og indsendes via www.borger.dk - hvor du logger på og i din digitale postkasse indsender den indscannede formular. I modtager feltet kan du søge på Politi – vælge våbentilladelse og Administrativt Center Vest.

Er der spørgsmål så er du velkommen til at henvende dig.

Se evt. DGI Skydnings SKV6 FAQ